Cautare

11014 de rezultate pentru "viata primele semne" (3.57 secunde)
Cat de prost nu se stie exeact, cert este ca multi dintre noi vor privi cu mare neincredere pasajul din uratura traditionala "Plugusorul", care anunta plin de optimism ca "Semne bune anul are/ semne bune de belsug / pentru brazda de sub plug".
Romanii preocupati de sanatatea lor isi vor putea monitoriza regulat starea de sanatate, identificandu-si problemele de sanatate inca de la primele simptome. ... Daca deficienta de fier poate afecta sistemul imunitar, diagnosticarea acesteia inca de la primele semne poate duce la evitarea anemiei.
BANAT Vremea va fi calda in primele zile ale intervalului, desi temperaturile maxime vor scadea in perioada 26 februarie - 1 martie pana la valori medii in jur de 8 grade.
Allianz Tiriac, Omniasig Vienna si Asirom detin primele trei locuri in topul primelor zece companii de asigurari din Romania in functie de primele brute subscrise in primele sase luni ale acestui an, cu o valoare cumulata de peste 1,71 miliarde lei, arata datele publicate luni de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor din Romania (CSA).Pe segmentul asigurarilor generale, primul loc este ocupat de Allianz Tiriac, cu prime subscrise in perioada mentionata de peste 645 milioane lei, in timp ce domeniul asigurarilor de viata este dominat de ING Asigurari de Viata, cu prime subscrise in valoare de peste 273 milioane lei.Potrivit datelor CSA, Allianz Tiriac domina topul asiguratorilor in functie de primele brute subscrise din asigurari generale.
Viata n-ar trebui sa fie luata ca o problema. ... Daca crezi ca viata e o problema, n-ai sa-i gasesti niciodata solutia. ... acela de a lua viata ca pe o problema. Daca viata e luata ca o problema, nu i se va gasi solutie.
daca exista viata pe alte planete, este si viata inteligenta? ... Viata inteligenta de pe alte planete ar fi, si ea, dupa imaginea lui Dumnezeu? ... Nu putem sa presupunem ca, daca noi am pacatuit, toata viata inteligenta trebuie sa fi facut la fel.
Asirom a afisat o pierdere de 5,3 milioane de lei (1,57 milioane de euro) în primele noua luni din 2007, în special din cauza daunelor platite pentru doua accidente produse la Oltchim.Asirom a înregistrat în primele noua luni din 2006 un profit net de 988.492 de lei.„Rezultatul este afectat temporar de faptul ca au fost avizate la Asirom doua daune majore ale asiguratului nostru Oltchim, care însumeaza peste opt milioane de euro“, a declarat directorul general al companiei, Boris Schneider, citat de NewsIn.El a adaugat ca aceste daune nu vor afecta foarte mult rezultatul financiar al companiei la finalul anului, deoarece o mare parte din suma urmeaza sa fie suportata de reasiguratorii Asirom.
Prin Harul Sfantului Parinte Nectarie din Eghina, facatorul de minuni, daruiesc lumii intregi acest site dedicat Sfantului, in care, incerc, pe masura putintei mele, sa adun si sa infatisez cat mai multe informatii despre viata, lucrarile, sfintenia, minunile sale luminate de Dumnezeu.
Mai rau e ca urasc tot ceea ce nu pot face, urasc batranii pentru ca stiu ca eu nu voi ajunge batrana, urasc oamenii fariciti pentru ca eu nu sunt fericita, uneori urasc totul pentru ca nu ma mai simt in stare sa fac nimic, urasc viata, urasc moartea, urasc boala, urasc tot ce ma inconjoara.
Adevarul este ca pisicile se maturizeaza foarte repede in prima perioada de viata, atingand echivalentul a 24 de ani umani in 2 ani, apoi imbatranind de opt-cinci ori la fiecare doi ani (numarul scade pe masura ce pisica imbatraneste).
Prin fiecare in parte ne confruntam cu emotiile si cu lectiile noastre de viata. ... In viata ta amoroasa, aparitia unui barbat din trecut iti va dezgropa multe amintiri, unele placute, unele nu. ... Acum vei fi deschis la noi cunostinte si noi oameni in viata ta.
Asociatia LIMRA a efectuat recent un studiu despre perceptia romanilor asupra asigurarilor de viata. Potrivit acestuia, aproximativ 74% dintre persoanele neasigurate considera ca nu isi permit asigurarea de viata, in timp ce 52% sunt nehotarati in privinta nivelului de protectie de care au nevoie.
Companiile straine au realizat in Romania marje de profit de cateva ori mai mari decat in statele de origine sub pretextul ca si riscurile sunt pe masura, dar la primele semne de criza au refuzat, in general, asumarea de riscuri prin reinvestirea profiturilor si au trimis acasa sume uriase de bani, decapitalizand economia romaneasca.
Medic primar in chirurgie cardiovasculara Claudiu Chivu explica pentru Gandul de ce nu trebuie ignorate primele semne ale bolii.
17 SEMNE CA DEJA TI-AI INTÂLNIT SUFLETUL PERECHE - Oamenii cred ca un suflet pereche te completeaza perfect si asta e ceea ce isi doreste toata lumea.
Primele semne ale unui ficat cu probleme Chiar daca sarbatorile au trecut, alimentatia de sarbatori bogata in grasimi si zaharuri isi lasa inevitabil urmele in noul an, iar ficatul este primul care avertizeaza aparitia unei probleme.
Ce inseamna de fapt expresia biblica Eu sunt Calea, Adevarul si Viata. ... Borcea Stefan) - Eu sunt Calea, Adevarul si Viata. ... Prin versetul, Eu sunt Calea, Adevarul si Viata Mantuitorul ne invata sa-l urmam si sa implinim in viata sa de zi cu zi invatatura sa.
Nu pare asa mare realizare, mai ales ca, de-a lungul timpului, oamenii cam asta au facut cu viata lor, intr-un final. ... Taurul e atent, Racul este sensibil si tot Taurul este printre putinele semne zodiacale care ar putea intelege schimbarile dese ale Racului.
LEU 22.07-22.08 Viata personala si sociala. ... Viata celor fara de partener ar putea fi presarata cu momente de foc in prima parte a anului dar lucrurile cu adevarat fierbinti le traiti abia dupa 17 august.
Asigurarile de viata si cele la credite au si ele scaderi dramatice. ... În acelasi timp, primele subscrise pentru asigurarile RCA au crescut si ele cu 20,5%. ... Asigurarile de viata s-au mentinut in trendul de crestere - 24,1% fata de asigurarile generale.
google-analytics.com